Movember nagradnjača

26.11.2020.
Tražimo najsimpatičniji brk! Provjeri našu Facebook ili Instagram stranicu i saznaj o čemu se radi!
Pravila nagradne igre pročitajte ovdje:
 

Nagradni natječaj “NAJSIMPATIČNIJI BRK”

1. Opće odredbe

Priređivač nagradnog natječaja “ Najsimpatičniji brk” su Narodne novine d.d., sa sjedištem na adresi 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. put 6. Nagradni natječaj provodi se na području Republike Hrvatske i traje od 26.11.2020. (12:00h) do 1.12.2020. (12:00h). U nagradnom natječaju mogu putem Facebook profila (s pravim imenom i prezimenom) sudjelovati svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (s napunjenih 13 godina). Svi sudionici nagradnog natječaja su suglasni s općim uvjetima te će ih poštovati prilikom sudjelovanja u natječaju. Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju “ Najsimpatičniji brk ” javno su objavljeni u rubrici Novosti na Internet stranici priređivača te su dostupni svim sudionicima.

2. Način sudjelovanja

Nagradnom natječaju sudionici mogu pristupiti putem svog Facebook i Instagram profila. Na Internet stranici Narodnih novina d.d. bit će objavljen opis i dodatne upute za sudjelovanje u natječaju. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju korisnici trebaju u „komentar“ na Facebook ili Instagram stranici Narodnih novina d.d. ispod objave nagradnog objaviti fotografiju brkova. Komisija od tri člana će izabrati 1 najsimpatičniju fotografiju 2.12. 2020. godine čiji će autori i biti nagrađeni s Maped setom. Priređivač zadržava pravo diskvalificirati korisnike s lažnim prijavama te prijave s neprimjerenim sadržajima. Priređivač zadržava pravo promjene pravila natječaja.

3. Nagrade

Maped set (1). Nagrade nije moguće zamijeniti, kao ni tražiti novčanu protuvrijednost za istu. Nagradu je moguće prenijeti na drugu osobu.

4. Obavijest o dobitniku/ci nagrade

Priređivač nagrađuje 1 sudionika nagradnog natječaja s Maped setom. Dobitnik/Dobitnica je korisnik čiju najsimpatičniju fotografiju odaberu članovi komisije. Ime svih Dobitnika/Dobitnica nagrade bit će objavljeno na Facebook stranici Narodnih novina d.d. najkasnije do 4.12.2020. godine.

5. Preuzimanje nagrade

Dobitnik nagradu preuzima u sjedištu Narodnih novina d.d. u Zagrebu (Savski gaj, XIII. put 6) ili u nekoj od prodavaonica (koju sam odabere) kroz 21 dan od proglašenja ili prema dogovoru.

6. Osobni podaci

Sudjelovanjem u natječaju korisnici pristaju da se njihovi osobni podaci obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog natječaja. Priređivač natječaja neće ni na koji drugi način koristiti osobne podatke korisnika.

7. Ograničenje odgovornosti

Priređivač ne preuzima odgovornost za: · promjene same društvene mreže Facebook · aktivnosti na društvenoj mreži Facebook · posljedice koje bi sudionici mogli pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju · bilo kakve posljedice korištenja nagrada. Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Facebook niti je isti s njime povezan.

U Zagrebu, 26.11.2020. Priređivač nagradnog natječaja: Narodne novine d.d., 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. put 6.