Nagradna igra!

21.02.2023.

Pokaži nam svoj kostim i osvoji nagrade!

1. Opće odredbe

Najbolji karnevalski kostim

Priređivač nagradnog natječaja „Najbolji karnevalski kostim“ su Narodne novine d.d., sa sjedištem na adresi 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. 6. Nagradni natječaj provodi se na području Republike Hrvatske i traje od 21.2.2023. (12:00h) do 22.2.2023. (23:59:h). U nagradnom natječaju mogu putem Facebook profila sudjelovati svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Svi sudionici nagradnog natječaja su suglasni s općim uvjetima te će ih poštovati prilikom sudjelovanja u natječaju. Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju “ Najbolji karnevalski kostim ” javno su objavljeni u rubrici „Novosti“ na korporativnoj Internet stranici priređivača te su dostupni svim sudionicima.

 

2. Način sudjelovanja

Nagradnom natječaju sudionici mogu pristupiti putem svog Facebook profila. Na korporativnoj Internet stranici Narodnih novina d.d. bit će objavljen opis i dodatne upute za sudjelovanje u natječaju. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju korisnici trebaju u „komentar“ na Facebook stranici Narodne novine objave nagradnog natječaja objaviti fotografiju na kojoj su maskirani. Komisija od tri člana će izabrati tri najsimpatičnija kostima do 24.2.2023. godine čiji će autori biti nagrađen s jednim poklon paketom. Priređivač zadržava pravo diskvalificirati korisnike s lažnim prijavama te prijave s neprimjerenim sadržajima. Priređivač zadržava pravo promjene pravila natječaja.

 

3. Nagrade

Poklon paket (tri kompleta). Nagrade nije moguće zamijeniti, kao ni tražiti novčanu protuvrijednost za istu. Nagradu nije moguće prenijeti na drugu osobu.

 

4. Obavijest o dobitniku/ci nagrade

Priređivač nagrađuje tri sudionika nagradnog natječaja s Poklon paketom.

Dobitnik/Dobitnica je korisnik čiji najsimpatičniji kostim odaberu članovi komisije. Ime Dobitnika/Dobitnica nagrade bit će objavljeno na Facebook stranici Narodne novine najkasnije do 28. 2.2023. godine.

 

5. Preuzimanje nagrade

Dobitnik nagradu preuzima u sjedištu Narodnih novina d.d. u Zagrebu (Savski gaj, XIII. 6) ili u nekoj od prodavaonica (koju sam odabere) kroz 21 dan od proglašenja ili prema dogovoru.

 

6. Osobni podaci

Sudjelovanjem u natječaju korisnici pristaju da se njihovi osobni podaci obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog natječaja. Priređivač natječaja neće ni na koji drugi način koristiti osobne podatke korisnika.

 

7. Ograničenje odgovornosti

Priređivač ne preuzima odgovornost za: · promjene same društvene mreže Instagram · aktivnosti na društvenoj mreži Instagram i Facebook · posljedice koje bi sudionici mogli pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju · bilo kakve posljedice korištenja nagrada. Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram i Facebook niti je isti s njime povezan. Facebook i Instagram nije uključen te ne odgovara za organizaciju nagradnog natječaja.

U Zagrebu, 21.2.2023. Priređivač nagradnog natječaja: Narodne novine d.d., 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. 6.