Nagradni natječaj "Maped Frendovi"

05.05.2021.

1. Opće odredbe
Priređivač nagradnog natječaja “Maped Frendovi” su Narodne novine d.d., sa sjedištem na adresi 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. put 6. Nagradni natječaj provodi se na području Republike Hrvatske i traje od 5.5.2021. (12:00h) do 10.5.2021. (12:00h). U nagradnom natječaju mogu putem Instagram profila sudjelovati svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (s napunjenih 13 godina). Svi sudionici nagradnog natječaja su suglasni s općim uvjetima te će ih poštovati prilikom sudjelovanja u natječaju. Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju “ Maped Frendovi ” javno su objavljeni u rubrici „Novosti“ na korporativnoj Internet stranici priređivača te su dostupni svim sudionicima.

2. Način sudjelovanja
Nagradnom natječaju sudionici mogu pristupiti putem svog Instagram profila. Na korporativnoj Internet stranici Narodnih novina d.d. bit će objavljen opis i dodatne upute za sudjelovanje u natječaju. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju korisnici trebaju u „komentar“ na Instagram stranici Maped Croatia ispod objave nagradnjače napisati s kim bi podijelili Maped poklon set sa slike i zašto. Komisija od tri člana će izabrati 5 najsimpatičnijih crteža 12. 5. 2021. godine čiji će autori i biti nagrađeni s Maped Monster drvenim bojicama (1), Maped šiljilom (1), Maped gumicom za brisanje (1), Maped Twin tip kemijskom (1) i Maped olovkama Energy (1 pakiranje). Priređivač zadržava pravo diskvalificirati korisnike s lažnim prijavama te prijave s neprimjerenim sadržajima. Priređivač zadržava pravo promjene pravila natječaja.

3. Nagrade
Maped Monster drvenim bojicama (1), Maped šiljilom (1), Maped gumicom za brisanje (1), Maped Twin tip kemijskom (1) i Maped olovkama Energy (1 pakiranje). Nagrade nije moguće zamijeniti, kao ni tražiti novčanu protuvrijednost za istu. Nagradu je moguće prenijeti na drugu osobu.

4. Obavijest o dobitniku/ci nagrade
Priređivač nagrađuje 5 sudionika nagradnog natječaja s Maped Monster drvenim bojicama (1), Maped šiljilom (1), Maped gumicom za brisanje (1), Maped Twin tip kemijskom (1) i Maped olovkama Energy (1 pakiranje).
Dobitnik/Dobitnica je korisnik čiju najsimpatičniju objavu odaberu članovi komisije. Ime svih Dobitnika/Dobitnica nagrade bit će objavljeno na Instagram stranici Maped Croatia najkasnije do 14.5.2021. godine.

5. Preuzimanje nagrade
Dobitnik nagradu preuzima u sjedištu Narodnih novina d.d. u Zagrebu (Savski gaj, XIII. put 6) ili u nekoj od prodavaonica (koju sam odabere) kroz 21 dan od proglašenja ili prema dogovoru.

6. Osobni podaci
Sudjelovanjem u natječaju korisnici pristaju da se njihovi osobni podaci obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog natječaja. Priređivač natječaja neće ni na koji drugi način koristiti osobne podatke korisnika.

7. Ograničenje odgovornosti
Priređivač ne preuzima odgovornost za: · promjene same društvene mreže Instagram · aktivnosti na društvenoj mreži Instagram · posljedice koje bi sudionici mogli pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju · bilo kakve posljedice korištenja nagrada. Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti s njime povezan.

U Zagrebu, 5.5.2021. Priređivač nagradnog natječaja: Narodne novine d.d., 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. put 6.