Narodne novine d.d. zaslužile AAA certifikat bonitetne izvrsnosti za 2019. g.

25.02.2020.

Narodne novine d.d. zaslužile AAA certifikat bonitetne izvrsnosti za 2019. g.

Narodnim novinama d.d. je u veljači dodijeljen AAA certifikat bonitetne izvrsnosti od strane analitičke tvrtke Bisnode, najvećeg strateškog partnera bonitetne kuće Dun & Bradstreet, koja provodi financijsku analizu poslovnih subjekata u okviru međunarodnog projekta.

Riječ je o jednom od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke. To priznanje izvrsnosti prije svega je potvrda sustavnog i kvalitetnog upravljanja kompanijom koja nositelje tih priznanja svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, rame uz rame s tvrtkama iz Europske unije.

Tako su Narodne novine d.d. osigurale mjesto među svega 3,95% hrvatskih tvrtki koje zaslužuju AAA certifikat bonitetne izvrsnosti za 2019. godinu. Istraživanje je napravljeno prema strogim financijsko-analitičkim kriterijima, a analitička metoda jedinstvena je za sva europska tržišta.   

Kompanije, nositelji certifikata kojeg od sad nose i Narodne novine d.d. njeguju visoke profesionalne standarde koje poslovnim partnerima potvrđuju sigurnost poslovanja, kako iz perspektive financijske stabilnosti, tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.