Održana seminarska radionica za djelatnike Narodnih novina d.d.

07.12.2018.

Narodne novine d.d. organizirale su seminarsku radionicu „Poslovno pregovaranje u prodaji“ za svoje djelatnike iz Sektora komercijale i Službe veleprodaje u Upravnoj zgradi u zagrebačkom Savskom gaju.

Cilj seminarske radionice bio je educirati djelatnike iz Sektora komercijale i Službe veleprodaje o unapređenju komunikacijskih i pregovaračkih vještina, poboljšati strategije, taktike i tehnike uspješnog pregovaranja u prodaji, dobiti savjete za integralno pregovaranje i vođenje teških pregovora te kojim vještinama doći do ”win-win” prodajnih ishoda i suradničkog pregovaranja.

Hvalevrijednu seminarsku radionicu vodio je doc. dr. sc. Davor Perkov a najzanimljiviji dio odnosio se na rad u grupama gdje su se polaznici imali prilike sami okušati u pregovaranju.

Uz člana Uprave Narodnih novina d.d. Matu Regvara i rukovoditelja Sektora komercijale i Službe veleprodaje Tomu Novokmeta na seminarskoj radionici sudjelovali su Dina Ercegović, Ivan Konrad, Sonja Dragojević, Zoran Prlina, Ivana Bak, Mišel Šnuderl, Mate Čupić, Ante Ćosić, Tea Marks i Helena Janko.