Osvoji Maped Monster flomastere!

13.04.2021.

1. Opće odredbe

Priređivač nagradnog natječaja “Maped Monster” su Narodne novine d.d., sa sjedištem na adresi 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. put 6. Nagradni natječaj provodi se na području Republike Hrvatske i traje od 13.4.2021. (12:00h) do 20.4.2021. (12:00h). U nagradnom natječaju mogu putem Instagram profila sudjelovati svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (s napunjenih 13 godina). Svi sudionici nagradnog natječaja su suglasni s općim uvjetima te će ih poštovati prilikom sudjelovanja u natječaju. Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju “ Maped Monster ” javno su objavljeni u rubrici „Novosti“ na korporativnoj Internet stranici priređivača te su dostupni svim sudionicima.

2. Način sudjelovanja

Nagradnom natječaju sudionici mogu pristupiti putem svog Instagram i Facebook profila. Na korporativnoj Internet stranici Narodnih novina d.d. bit će objavljen opis i dodatne upute za sudjelovanje u natječaju. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju korisnici trebaju u „komentar“ na Facebook stranici Maped Hrvatska ispod objave nagradnjače objaviti crtež Monstera po izboru ili poslati crtež u poruke na Instagram profil Maped Croatia. Komisija od tri člana će izabrati 10 najsimpatičnijih crteža 22.3.2021. godine čiji će autori i biti nagrađeni s po jednim pakiranjem Maped Monster flomastera. Priređivač zadržava pravo diskvalificirati korisnike s lažnim prijavama te prijave s neprimjerenim sadržajima. Priređivač zadržava pravo promjene pravila natječaja.

3. Nagrade

Maped Monster flomasteri (10 pakiranja). Nagrade nije moguće zamijeniti, kao ni tražiti novčanu protuvrijednost za istu. Nagradu je moguće prenijeti na drugu osobu.

4. Obavijest o dobitniku/ci nagrade

Priređivač nagrađuje 10 sudionika nagradnog natječaja s jednim pakiranjem Maped Monster flomastera. Dobitnik/Dobitnica je korisnik čiju najsimpatičniji crtež odaberu članovi komisije. Ime svih Dobitnika/Dobitnica nagrade bit će objavljeno na Instagram stranici Maped Croatia i Facebook stranici Maped Hrvatska najkasnije do 26.4.2021. godine.

5. Preuzimanje nagrade

Dobitnik nagradu preuzima u sjedištu Narodnih novina d.d. u Zagrebu (Savski gaj, XIII. put 6) ili u nekoj od prodavaonica (koju sam odabere) kroz 21 dan od proglašenja ili prema dogovoru.

6. Osobni podaci

Sudjelovanjem u natječaju korisnici pristaju da se njihovi osobni podaci obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog natječaja. Priređivač natječaja neće ni na koji drugi način koristiti osobne podatke korisnika.

7. Ograničenje odgovornosti

Priređivač ne preuzima odgovornost za: · promjene same društvene mreže Instagram · aktivnosti na društvenoj mreži Instagram · posljedice koje bi sudionici mogli pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju · bilo kakve posljedice korištenja nagrada. Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti s njime povezan.

U Zagrebu, 13. 4. 2021. Priređivač nagradnog natječaja: Narodne novine d.d., 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. put 6.