Osvoji ruksak Disney!

13.10.2023.

Nacrtaj svog super junaka i osvoji ruksak!

1. Opće odredbe

Moj superjunak

Priređivač nagradnog natječaja „Moj superjunak“ su Narodne novine d.d., sa sjedištem na adresi 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. 6. Nagradni natječaj provodi se na području Republike Hrvatske i traje od 13.10.2023. (11:00h) do 18.10.2023. (23:59:h). U nagradnom natječaju mogu putem Facebook i Instagram profila sudjelovati svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Svi sudionici nagradnog natječaja su suglasni s općim uvjetima te će ih poštovati prilikom sudjelovanja u natječaju. Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju “ Moj superjunak ” javno su objavljeni u rubrici „Novosti“ na korporativnoj Internet stranici priređivača te su dostupni svim sudionicima.

2. Način sudjelovanja

Nagradnom natječaju sudionici mogu pristupiti putem svog Facebook i Instagram profila. Na korporativnoj Internet stranici Narodnih novina d.d. bit će objavljen opis i dodatne upute za sudjelovanje u natječaju. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju korisnici trebaju u „komentar“ na Facebook stranici Narodne novine objave nagradnog natječaja objaviti crtež svog omiljenog superjunaka. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju korisnici trebaju u objavu ili story na svom Instagram profilu objaviti fotografiju crteža svoj omiljenog superjunaka uz oznake (hastag) #mojsuperjunaknn i oznaku (tag) profil Narodnih novina.

Komisija od tri člana će izabrati tri najsimpatičnija crteža superjunaka do 20.10.2023. godine čiji će autori biti nagrađen s jednim ruksakom. Priređivač zadržava pravo diskvalificirati korisnike s lažnim prijavama te prijave s neprimjerenim sadržajima. Priređivač zadržava pravo promjene pravila natječaja.

3. Nagrade

Ruksak (tri komada). Nagrade nije moguće zamijeniti, kao ni tražiti novčanu protuvrijednost za istu. Nagradu nije moguće prenijeti na drugu osobu.

4. Obavijest o dobitniku/ci nagrade

Priređivač nagrađuje tri sudionika nagradnog natječaja s po jednim ruksakom.

Dobitnik/Dobitnica je korisnik čiji najsimpatičniji crtež odaberu članovi komisije. Ime Dobitnika/Dobitnica nagrade bit će objavljeno na Facebook stranici Narodne novine najkasnije do 25.10.2023. godine.

5. Preuzimanje nagrade

Dobitnik nagradu preuzima u sjedištu Narodnih novina d.d. u Zagrebu (Savski gaj, XIII. 6) ili u nekoj od prodavaonica (koju sam odabere) kroz 21 dan od proglašenja ili prema dogovoru.

6. Osobni podaci

Sudjelovanjem u natječaju korisnici pristaju da se njihovi osobni podaci obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog natječaja. Priređivač natječaja neće ni na koji drugi način koristiti osobne podatke korisnika.

7. Ograničenje odgovornosti

Priređivač ne preuzima odgovornost za: · promjene na samim društvenim mrežama Facebook i Instagram · aktivnosti na društvenoj mreži Instagram i Facebook · posljedice koje bi sudionici mogli pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju · bilo kakve posljedice korištenja nagrada. Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram i Facebook niti je isti s njima povezan. Facebook i Instagram nije uključen te ne odgovara za organizaciju nagradnog natječaja.

 

U Zagrebu, 13.10.2023. Priređivač nagradnog natječaja: Narodne novine d.d., 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. 6.