Osvoji Top Model bojanke!

12.10.2021.

Nagradni natječaj “Top Model”

1. Opće odredbe

Priređivač nagradnog natječaja “ Top Model ” su Narodne novine d.d., sa sjedištem na adresi 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. put 6. Nagradni natječaj provodi se na području Republike Hrvatske i traje od 12.10.2021. (11:00h) do 17.10.2021. (12:00h). U nagradnom natječaju mogu putem Instagram i Facebook profila sudjelovati svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Svi sudionici nagradnog natječaja su suglasni s općim uvjetima te će ih poštovati prilikom sudjelovanja u natječaju. Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju “ Top Model” javno su objavljeni u rubrici „Novosti“ na korporativnoj Internet stranici priređivača te su dostupni svim sudionicima.

2. Način sudjelovanja

Nagradnom natječaju sudionici mogu pristupiti putem svog Instagram i Facebook profila. Na korporativnoj Internet stranici Narodnih novina d.d. bit će objavljen opis i dodatne upute za sudjelovanje u natječaju. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju korisnici trebaju u „komentar“ na Facebook ili Instagram stranici Narodne novine ispod objave nagradnjače objaviti crtež svoj najomiljenijeg Top Modela. Komisija od tri člana će izabrati 3 najsimpatičnija crteža 18.10.2021. godine čiji će autori  biti nagrađeni s po tri artikla Top Model. Priređivač zadržava pravo diskvalificirati korisnike s lažnim prijavama te prijave s neprimjerenim sadržajima. Priređivač zadržava pravo promjene pravila natječaja.

3. Nagrade

Top Model bojanke: Glitter, Mobitel i Glamour . Nagrade nije moguće zamijeniti, kao ni tražiti novčanu protuvrijednost za istu. Nagradu je moguće prenijeti na drugu osobu.

4. Obavijest o dobitniku/ci nagrade

Priređivač nagrađuje 3 sudionika nagradnog natječaja s jednim Top Model artiklom.

Dobitnik/Dobitnica je korisnik čiju najsimpatičniji odgovor odaberu članovi komisije. Ime svih Dobitnika/Dobitnica nagrade bit će objavljeno na Facebook i Instagram stranici Narodne novine najkasnije do 22.10.2021. godine.

5. Preuzimanje nagrade

Dobitnik nagradu preuzima u sjedištu Narodnih novina d.d. u Zagrebu (Savski gaj, XIII. put 6) ili u nekoj od prodavaonica (koju sam odabere) kroz 21 dan od proglašenja ili prema dogovoru.

6. Osobni podaci

Sudjelovanjem u natječaju korisnici pristaju da se njihovi osobni podaci obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog natječaja. Priređivač natječaja neće ni na koji drugi način koristiti osobne podatke korisnika.

7. Ograničenje odgovornosti

Priređivač ne preuzima odgovornost za: · promjene same društvene mreže Instagram · aktivnosti na društvenoj mreži Instagram · posljedice koje bi sudionici mogli pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju · bilo kakve posljedice korištenja nagrada. Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti s njime povezan.

U Zagrebu, 12.10.2021. Priređivač nagradnog natječaja: Narodne novine d.d., 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. put 6.