Veliko božićno darivanje!

18.12.2023.

Tjedno božićno darivanje

1. Opće odredbe

Tjedno božićno darivanje

Priređivač nagradnog natječaja „Tjedno božićno darivanje“ su Narodne novine d.d., sa sjedištem na adresi 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. 6. Nagradni natječaj provodi se na području Republike Hrvatske i traje od 18.12.2023. (12:00h) do 22.12.2023. (23:59:h). U nagradnom natječaju mogu putem Instagram profila sudjelovati svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Svi sudionici nagradnog natječaja su suglasni s općim uvjetima te će ih poštovati prilikom sudjelovanja u natječaju. Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju “ Tjedno božićno darivanje ” javno su objavljeni u rubrici „Novosti“ na korporativnoj Internet stranici priređivača te su dostupni svim sudionicima.

 

2. Način sudjelovanja

Nagradnom natječaju sudionici mogu pristupiti putem svog Instagram profila. Na korporativnoj Internet stranici Narodnih novina d.d. bit će objavljen opis i dodatne upute za sudjelovanje u natječaju. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju korisnici trebaju u „komentar“ na Instagram stranici Narodnih novina ispod objave nagradnog natječaja označiti (tagirati) dva prijatelja te napisati razlog zasluživanja nagrade, lajkati objavu nagradnog natječaja te zapratiti Instagram stranicu Narodnih novina. Komisija od tri člana će izabrati svaki dan po jedan najsimpatičniji odgovor čiji će autor biti nagrađen s jednim poklon paketom. I tako pet dana, od 18. do 22 prosinca 2023. godine. Priređivač zadržava pravo diskvalificirati korisnike s lažnim prijavama te prijave s neprimjerenim sadržajima. Priređivač zadržava pravo promjene pravila natječaja.

 

3. Nagrade

Poklon paketi (pet kompleta). Nagrade nije moguće zamijeniti, kao ni tražiti novčanu protuvrijednost za istu. Nagradu nije moguće prenijeti na drugu osobu.

 

4. Obavijest o dobitniku/ci nagrade

Priređivač nagrađuje pet sudionika nagradnog natječaja s Poklon paketom.

Dobitnik/Dobitnica je korisnik čiji komentar odaberu . Ime Dobitnika/Dobitnica nagrade bit će objavljeno na Instagram stranici Narodne novine ispod objave nagradnog natječaja najkasnije do 31.12.2023. godine.

 

5. Preuzimanje nagrade

Dobitnik nagradu preuzima u sjedištu Narodnih novina d.d. u Zagrebu (Savski gaj, XIII. 6) ili u nekoj od prodavaonica (koju sam odabere) kroz 21 dan od proglašenja ili prema dogovoru.

 

6. Osobni podaci

Sudjelovanjem u natječaju korisnici pristaju da se njihovi osobni podaci obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog natječaja. Priređivač natječaja neće ni na koji drugi način koristiti osobne podatke korisnika.

 

7. Ograničenje odgovornosti

Priređivač ne preuzima odgovornost za: · promjene same društvene mreže Instagram · aktivnosti na društvenoj mreži Instagram i Facebook · posljedice koje bi sudionici mogli pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju · bilo kakve posljedice korištenja nagrada. Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram i Facebook niti je isti s njime povezan. Facebook i Instagram nije uključen te ne odgovara za organizaciju nagradnog natječaja.

 

U Zagrebu, 18.12.2023. Priređivač nagradnog natječaja: Narodne novine d.d., 10020 Zagreb, Savski gaj, XIII. 6.